A Samsung klíma termékek kiváló minőségűek, nálunk a legkedvezőbb árakon juthat hozzájuk és óriási választékot talál üzleteinkben.

A Samsung klímaberendezéseket mérnökeink a vásárlók igényeihez igazodva megújították. Ennek köszönhetően ezek a készülékek a piacon egyedülálló példátlan funkciókkal rendelkeznek, energiafogyasztásuk alacsony, megtisztítják a levegőt a káros anyagoktól, halkan üzemelnek, s a kivételes műszaki megoldások mellett a készülékek megjelenése is egyedi.

Nézzük, milyen is egy ilyen berendezés!

 

A Samsung inverteres klíma jellegzetességei:

-Egyedülálló, megújult háromszög alakú kialakítása van (Triangle design), melyet a mérnökök azért hoztak létre, hogy a berendezésnek a lehető legmagasabb teljesítménye legyen, ezenkívül komfortos legyen, jobb legyen a légáramlás és minél halkabban működjön a készülék.

-Energiafelhasználása rendkívül alacsony más klímakészülékekhez képest, mert be lehet állítani, hogy hány ember tartózkodik a helyiségben, s a klímaberendezés ennek alapján dolgozik.

-Megújult inverteres kompresszorral rendelkeznek, amely arról gondoskodik, hogy a berendezés hűtő-, fűtő teljesítménye precízebb legyen, mert az a terheléshez van igazítva.

A hagyományos klímaberendezés beltéri egységében egy érzékelő található, mely figyeli a szoba hőmérsékletét. Ezt az értéket egy belső elektronika folyamatosan figyeli, és összehasonlítja azzal, amit beállítottunk a távirányítón. Egy hagyományos működő klíma esetében ha a szoba hőmérséklete magasabb, mint az általunk beállított hőmérsékletet, a kompresszor bekapcsol, és elkezdődik a helyiség hűtése. Ha a hőmérséklet a beállított érték alá esik, akkor a klíma kikapcsol. Ez a módszer folyamatos ki-be kapcsolgatással tartja fenn a beállított hőmérsékletet.

Az inverteres klíma annyiban különbözik a hagyományostól, hogy nem kapcsol ki és be, hanem valahol a kettő között dolgozik, ami a terhelés szempontjából rendkívüli előny. Az inverteres teljesítmény-vezérlés folyamatos, precízebb hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé, hiszen nincs "ki-be" kapcsolgatás, így nincs hőmérsékletingadozás sem. Így ez a fajta klímakészülék működésének minden pillanatában pontosan akkora teljesítménnyel üzemel, amekkorát a körülmények megkívánnak.

Az inverteres klíma hatásfoka jobb, mint a hagyományos klímaberendezéseké. A titok abban a teljesítmény-tartományban rejlik, amikor a klíma nem 100, hanem alacsonyabb, pl. csak 50%-on üzemel. Ilyenkor ugyanis a kompresszorhoz gyárilag méretezett hőcserélők, amik a klíma névleges teljesítményét hivatottak leadni, túlméretezetté válnak, és a hűtőrendszer hatásfoka megemelkedik. Ez a megemelkedett hatásfokú rendszer sokkal kisebb befektetett energiával is képes hűtőteljesítményét leadni, így jelentős mértékű villamos energia (40-50%) takarítható meg.

 

-Az inverteres klímakészülékek további előnye, hogy csendesebb a működésük, hiszen a kültéri egység nagyon ritkán jár 100%-on vagy afelett. Az inverteres megoldással 5-120%-ig szabályozható a teljesítmény.

 

-WIFI funkcióval van ellátva, tehát Ön telefonos applikáció által szabályozhatja a készülék működését.

-Intelligens funkciókkal rendelkezik: a nap 24 órájában informálja Önt a leglényegesebb működési paramétereiről.

 

Ha elnyerte tetszését a Samsung inverteres klímaberendezés, látogassa meg honlapunkat, ahol még részletesebb információkat talál termékeinkről!

http://www.borsodklima.hu/Samsung_klima.aspx

samsung klma