A papírtasakok sokfélesége

 

Papírtáskára van szüksége? Nálunk jó helyen jár! Sokféle méretben, különböző színekben talál nálunk papírszatyrokat, papírzacskókat, papírtáskákat.

A papírból készült tasakok, zacskók, táskák, mint tudjuk, környezetbarátak, sokféle célra fölhasználhatók (bevásárlás, élelmiszerek, aprócikkek, promóciós ajándékok becsomagolása stb.). A papír vastagsága is sokféle lehet, attól függően, hogy mekkora teherbírású tasakra van szükség. A papírzacskókon bármit reklámozhatunk, s az eladni kívánt termékeket kulturáltan, esztétikusan adhatjuk át a vásárlóknak.

A papírtasakok mérete és alakja sokféle lehet, attól függően, hogy mit szeretnénk beletenni, bármilyen feliratok, képek, minták nyomtatható rájuk.

Három papírtáska típus közül választhat nálunk:

-szalagfüles papírtáska

-sodrottfüles papírtáskapapirtasak eltalpas

-zsinórfüles (luxus) papírtáska

Ha a papírzacskóra felirat, minta kerül, nyomdai, grafikai és marketing szempontból is fontos odafigyelni a részletekre, nagyon fontos ugyanis a szitanyomat, amely a papírzacskó felületére kerül. Nagyon lényeges a tartósság, a jó minőség, ahogyan más termékeknél is, ugyanis ha a termék nem felel meg a vásárló elvárásainak, akkor az nem vet jó fényt a gyártóra. A papírzacskó használat közben szétnyílhat, kilyukadhat vagy el is válhat a gyenge ragasztás miatt. Ha ránk bízza a papírtasakok előállítását, akkor ez nem történhet meg!

Több, mint 10 éves gyártási tapasztalat áll mögöttünk, ami garantálja Önnek a gyors, megbízható, minőségi papírtermékek előállítását. Ha kíváncsiak a referenciáinkra, honlapunkon számos vevőt találnak, akiket kiszolgálunk. Európa sok országának gyártunk papírtasakokat, Ausztria, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Hollandia, Svájc, Olaszország és Szlovákia, ebből is láthatja, hogy termékeink kiváló minőségűek, az áruk megfizethető, s a szállítási határidőket betartjuk.

Amint honlapunkon láthatják, környezetbarát papírtáskákat gyártunk, mert fontos számunkra bolygónk megóvása, ezért olyan technológiával állítjuk elő termékeinket, amely környezetkímélő, olcsó, azonban mégis kiváló minőségű papírtasakokat kapunk eredményként.

Ha fölkeltettük érdeklődését, látogassa meg honlapunkat, ahol még részletesebb információkat talál termékeinkről!

papirtasak eltalpas