Kifáradt? Töltsön el egy wellness-hétvégét nálunk!

 

 

A wellness egy olyan egészségprogram, melynek a testi-lelki egyensúly megtalálása, fenntartása a célja. A wellness szó két szó összeolvasztásából alakult ki, a wellbeing (jó közérzet) és a fitness szó (jó kondíció) fölhasználásával.

Ezek a programok a 80-as években jelentek meg Amerikában, személyre szabott, s bizonyos esetekben gyógymódok, gyógykezelések alkalmazását is magában foglalja.

A wellness egy életmód, amely által az ember testileg, lelkileg, mentálisan, szociálisan kiegyensúlyozottá válhat.

Az elgondolás onnan származik, hogy a mai rohanó világban az embereknek nincs idejük, vagy csak nagyon kevés jut arra, hogy egészségesen éljenek.

A munkájuk általában fárasztó, stresszes, keveset vannak friss levegőn, s mindez hosszú távon szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához vezethet. A wellness azonban ráirányítja a figyelmet a testi-lelki megújulás fontosságára, elősegíti a kikapcsolódást, regenerálódást, pihenést.

A wellness-kúrákban fő szerepet kap az úszás és a vízhez kapcsolódó tevékenységek, kezelések (vízi aerobic, vízi fitness, víz alatti masszázs stb.), többféle szauna (hagyományos szauna, infraszauna), a különböző fatja masszázsok a gyógymasszázstól a thai masszázsig, és a jóga egyes fajtái. Sportolásra is lehetőség nyílik (teremben vagy szabadban).

Ha Ön úgy érzi, hogy kifáradt a hétköznapok „mókuskerekében”, akkor itt az ideje fölfrissülnie! Jöjjön el hozzánk egy wellness-hétvégére, pihenjen, töltődjön fel, mozogjon, sportoljon!

Lehetőség van nálunk tornára, úszni, masszázsra stb., sportolni. Szállodánkban egészséges ételeket fogyaszthat, kellemes sétákat tehet a környéken, kirándulni mehet, látnivalókat tekinthet meg.

wellness - lehetosegek